DIGIT Inspiratörer

Här träffar Du Sveriges ledande profiler inom

Digitalisering, Ledarskap, Hållbarhet

 

Moderator

Frida Boisen

Frida Boisen är journalist och programledare för Trolljägarna och Lyxfällan på TV3, och är en av Sveriges mest uppskattade och bokade talare och moderatorer.

Hon har tidigare jobbat som vice VD och digital chef för Bonnier Magazines & Brands, har suttit i tidningsledningen för Expressen, har jobbat som chefredaktör för titlar som GT, ToppHälsa, Allt om Resor, Plaza Kvinna och har varit utgivare för ett 25-tal titlar som Allt om mat, Amelia, Teknikens värld, Allt om Bilar, Privata affärer och Sköna hem.

Vi på Digit är oerhört stolta att Frida är vår moderator för dagen.

Per Schlingmann

Per Schlingmann är författare, entreprenör och rådgivare. Han har tidigare varit verksam i svenskt politik och en av personerna bakom förnyelsen av moderaterna. Per anses vara en av Sveriges främsta strateger och är en flitigt anlitad talare när det kommer till frågan om hur vi tar tillvara på möjligheterna av de förändringar som sker. 

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors är en av Sveriges främsta föreläsare på temat framtida trender. Han bokas av företag och ledare runt om i hela världen och den 27 januari 2021 är han med oss på Conventum för att utmana och inspirera.

Fredrik Löfgren

På eventet DIGIT kommer Fredrik prata om AI – artificiell intelligens, digitala robotar och även immateriella robotar, dvs robotar utan fysisk kropp. Roboten Elsa är med på scen och visar praktiska prov på vad hon kan göra. Missa inte inblicken i framtiden.

Klas Hallberg

Klas Hallberg kommer till Örebro och bjuder på en riktigt underhållande och tänkvärd föreläsning om att vara människa i en digital tidsålder.  En föreläsning om att skapa värde ihop med de som använder våra tjänster och produkter. Vi kan kalla dem användare, kunder, medborgare – eller rent av människor 😉

Mattias Ribbing

Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och författare till fyra populära böcker om hjärnan och lärande. På scen har Mattias gjort sig känd för sin knivskarpa pedagogik, levererad med värme och en härligt underhållande stil. Han har anlitats som föreläsare av bland annat Harvard Business School, Google, Ericsson, Swedbank, Tele2, Skolverket och Säpo.

Göran Adlén

Görans tes är att framtiden inte är digital. Framtiden är inte heller analog. Den är digilog. Hur blir man då digilog? Det berättar Göran om i den här  underhållande, konkreta och fascinerande föreläsningen om framtiden

Vakant

 

DIGIT – Live it or Leave it!

Friskare digitaliserad framtid för hållbara människor och affärer!