Fredrik Löfgren
digitlive DIGIT - live it or leave it digit live
j
Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren har vunnit årets teknolog, matlagnings-VM för robotar och SVT:s Genikampen och är robotutvecklare vid Linköpings universitet. Han är landslagskapten för svenska robotlandslaget i fotboll och har tävlat internationellt i bland annat Kina och Japan. Han har också tagit hem silver i Robot VM för räddningsrobotar, samt silver på OS för kreativa robotar. Fredrik är dessutom VD och grundare av Dyno Robotics som utvecklar sociala robotar. I övrigt syns han ofta i media där han som expert pratar om robotar och vår gemensamma framtid. 

På eventet DIGIT kommer Fredrik prata om AI – artificiell intelligens, digitala robotar och även immateriella robotar, dvs robotar utan fysisk kropp. Roboten Elsa är med på scen och visar praktiska prov på vad hon kan göra. Missa inte inblicken i framtiden.

Läs också…

Göran Adlen

Göran Adlen

Göran Adlén Trendspanare och en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare. Alltid aktuell. Alltid tänkvärd. Alltid rolig. Alltid nytt. Alltid insiktsfull. Trender och omvärldsspaning Allt kan digitaliseras. För några är det skrämmande, för andra en enorm möjlighet. Men...

läs mer
Klas Hallberg

Klas Hallberg

Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang. Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell.

läs mer
Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

Mattias Ribbing Din teknikhjärna: Optimerad! Nya verktyg för bättre prestationer och ökat välmående i en digitaliserad vardag Hur ska vi hantera all den information som översköljer oss dagligen utan att slita ut oss? Häng med på ett spännande äventyr in i din egen...

läs mer