Frida Boisen
Frida Boisen digitlive DIGIT - live it or leave it digit live
j
Frida Boisen

Frida Boisen

Programledaren, journalisten, digitala experten och författaren Frida Boisen är en lysande stjärna på scen och en av Sveriges mest älskade och bokade talare och moderatorer.

Med sin bakgrund som chefredaktör för GT/Expressen, som vice VD och digital chef för Bonnier Magazines och som en av landets mest tongivande opinionsbildare på Expressen och Aftonbladet har hon en fantastisk förmåga att med kloka insikter, humor och energi tillsammans med publik och talare leda varje konferens till helt nya höjder.

Nyligen utsågs hon till Årets digitala influencer och mottog svenska FN-förbundets stafettpinne för sin folkbildande insats för FN:s globala mål. I november 2019 priset som Årets kvinnliga entreprenör. Tidigare har hon också prisats som Årets digitala ledare, Årets digitala superprofil och har också mottagit världsmästartiteln i sociala medier på INMA Awards i San Francisco. Frida Boisen är stolt ambassadör för stiftelsen Friends.

Hon är känd för sitt mod som programledare för Trolljägarna i TV3 och i höst är hon också aktuell med sin nya skönlitterära bok: ”Berätta aldrig det här”.

Frida Boisen håller titeln som Årets kvinnliga entreprenör och Årets digitala influencer och har också utsetts till världsmästare i sociala medier på INMA Awards i San Francisco. Hon är författare till böckerna ”Digital succé” och ”Digital passion” och på DIGIT längtar hon efter att få lotsa dig genom en dag med våra absolut skarpaste, mest angelägna och underhållande samtidstalare.

Vi på Digit är oerhört stolta att Frida är vår moderator för dagen.

Läs också…

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

På eventet DIGIT kommer Fredrik prata om AI – artificiell intelligens, digitala robotar och även immateriella robotar, dvs robotar utan fysisk kropp. Roboten Elsa är med på scen och visar praktiska prov på vad hon kan göra. Missa inte inblicken i framtiden.

läs mer
Göran Adlen

Göran Adlen

Göran Adlén Trendspanare och en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare. Alltid aktuell. Alltid tänkvärd. Alltid rolig. Alltid nytt. Alltid insiktsfull. Trender och omvärldsspaning Allt kan digitaliseras. För några är det skrämmande, för andra en enorm möjlighet. Men...

läs mer
Klas Hallberg

Klas Hallberg

Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang. Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell.

läs mer