Göran Adlen
digitlive DIGIT - live it or leave it digit live
j
Göran Adlen

Göran Adlén

Trendspanare och en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare.

Alltid aktuell. Alltid tänkvärd. Alltid rolig. Alltid nytt. Alltid insiktsfull.

Trender och omvärldsspaning

Allt kan digitaliseras. För några är det skrämmande, för andra en enorm möjlighet. Men det är som Epiktetos, redan 50-140 f.kr sa: ”Det finns bara en väg till glädje och det är att sluta bekymra sig över det man inte kan påverka”.

Ja hur tror vi att vi känner oss denna dag inför sista talare? Inspirerade, motiverade eller finns det en viss oro för delar i det vi fått höra?  Mitt i den stora digitaliseringseran så ser vi faktiskt fler och fler analoga branscher som växer. Made by hand  kommer att bli ett av framtidens stora konkurrensmedel. 

Görans tes är att framtiden inte är digital. Framtiden är inte heller analog. Den är digilog. Hur blir man då digilog? Det berättar Göran om i den här  underhållande, konkreta och fascinerande föreläsningen om framtiden, som jag hoppas ska ge en massa häftiga reflektioner, tankar, idéer och verktyg till hur man ska bli den digiloga vinnaren.

Läs också…

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

På eventet DIGIT kommer Fredrik prata om AI – artificiell intelligens, digitala robotar och även immateriella robotar, dvs robotar utan fysisk kropp. Roboten Elsa är med på scen och visar praktiska prov på vad hon kan göra. Missa inte inblicken i framtiden.

läs mer
Klas Hallberg

Klas Hallberg

Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang. Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell.

läs mer
Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

Mattias Ribbing Din teknikhjärna: Optimerad! Nya verktyg för bättre prestationer och ökat välmående i en digitaliserad vardag Hur ska vi hantera all den information som översköljer oss dagligen utan att slita ut oss? Häng med på ett spännande äventyr in i din egen...

läs mer