Mattias Ribbing
digitlive DIGIT - live it or leave it digit live
j
Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

Din teknikhjärna: Optimerad!

Nya verktyg för bättre prestationer och ökat välmående i en digitaliserad vardag

Hur ska vi hantera all den information som översköljer oss dagligen utan att slita ut oss? Häng med på ett spännande äventyr in i din egen hjärna där Mattias Ribbing ger dig unika strategier som genast ger mätbara resultat i vardagen. Nya aha-upplevelser utlovas och du lär dig bland annat hur du minskar den digitala stressen och samtidigt får mer gjort, hur du använder skärmar och ny teknik på ett hjärnsmart sätt, och hur du snabbt blir expert på helt nya områden.

Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och författare till fyra populära böcker om hjärnan och lärande. På scen har Mattias gjort sig känd för sin knivskarpa pedagogik, levererad med värme och en härligt underhållande stil. Han har anlitats som föreläsare av bland annat Harvard Business School, Google, Ericsson, Swedbank, Tele2, Skolverket och Säpo.

Läs också…

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

På eventet DIGIT kommer Fredrik prata om AI – artificiell intelligens, digitala robotar och även immateriella robotar, dvs robotar utan fysisk kropp. Roboten Elsa är med på scen och visar praktiska prov på vad hon kan göra. Missa inte inblicken i framtiden.

läs mer
Göran Adlen

Göran Adlen

Göran Adlén Trendspanare och en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare. Alltid aktuell. Alltid tänkvärd. Alltid rolig. Alltid nytt. Alltid insiktsfull. Trender och omvärldsspaning Allt kan digitaliseras. För några är det skrämmande, för andra en enorm möjlighet. Men...

läs mer
Klas Hallberg

Klas Hallberg

Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang. Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell.

läs mer