Per Schlingmann
digitlive DIGIT - live it or leave it digit live
j
Per Schlingmann

Per Schlingmann

VÄRLDEN FÖRÄNDRAS, GÖR DU?

Vår tids nya GUD (globalisering, urbanisering, digitalisering) förändrar världen och påverkar alla och allt. De fördelar företag traditionellt har haft slås i spillror när nya affärsmodeller gör entré. Robotiseringen stöper om näringsliv och offentlig sektor, den arbetsmarknad vi vant oss vid är ett minne blott. I denna föreläsning beskriver Per Schlingmann vad som händer, men också hur du tar vara på möjligheterna. Vilka krav det ställer på framtidens ledarskap, hur man kan vara i ständig förändring och hur man blir en vinnare i det nya kommunikationslandskap som växer fram.

Per Schlingmann är författare, entreprenör och rådgivare. Han har tidigare varit verksam i svenskt politik och en av personerna bakom förnyelsen av moderaterna. Per anses vara en av Sveriges främsta strateger och är en flitigt anlitad talare när det kommer till frågan om hur vi tar tillvara på möjligheterna av de förändringar som sker. 

Läs också…

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

På eventet DIGIT kommer Fredrik prata om AI – artificiell intelligens, digitala robotar och även immateriella robotar, dvs robotar utan fysisk kropp. Roboten Elsa är med på scen och visar praktiska prov på vad hon kan göra. Missa inte inblicken i framtiden.

läs mer
Göran Adlen

Göran Adlen

Göran Adlén Trendspanare och en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare. Alltid aktuell. Alltid tänkvärd. Alltid rolig. Alltid nytt. Alltid insiktsfull. Trender och omvärldsspaning Allt kan digitaliseras. För några är det skrämmande, för andra en enorm möjlighet. Men...

läs mer
Klas Hallberg

Klas Hallberg

Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang. Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell.

läs mer