Stefan Hyttfors
digitlive DIGIT - live it or leave it digit live
j
Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Framtiden kommer till Örebro den 27 januari 2021 

Maskiner som ersätter människors muskelkraft är inget nytt men det vi nu står inför handlar om maskiner som ersätter människors hjärnor, vår kognitiva förmåga.

Om internet var den sista stora innovationen i den industriella eran så är sannolikt artificiell intelligens den första omtumlande revolutionen och starten på nästa epok.

Robotkirurger, självkörande bilar, molnets algoritmer som känner dig bättre än du känner dig själv, och som därmed påverkar och styr allt fler av dina beslut. Det som alldeles nyss var science-fiction är plötsligt en del av vår snabbföränderliga verklighet, och ingen kan med 100% säkerhet säga att det alltid kommer finnas någonting en människa kan göra bättre än en maskin.

Framgång i framtiden bygger på förståelse för nutiden. Företag som Google, Amazon och Tesla är inte där de är på grund av att deras grundare gissade rätt eller lyckades förutspå framtiden. Så vad vet vi om vår nutid?

Stefan Hyttfors är en av Sveriges främsta föreläsare på temat framtida trender. Han bokas av företag och ledare runt om i hela världen och den 27 januari 2021 är han med oss på Conventum för att utmana och inspirera.

Stefan har en bakgrund som fotograf, journalist, pr-konsult och entreprenör. Två gånger har han belönats med utmärkelsen Årets Talare.

Läs också…

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

På eventet DIGIT kommer Fredrik prata om AI – artificiell intelligens, digitala robotar och även immateriella robotar, dvs robotar utan fysisk kropp. Roboten Elsa är med på scen och visar praktiska prov på vad hon kan göra. Missa inte inblicken i framtiden.

läs mer
Göran Adlen

Göran Adlen

Göran Adlén Trendspanare och en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare. Alltid aktuell. Alltid tänkvärd. Alltid rolig. Alltid nytt. Alltid insiktsfull. Trender och omvärldsspaning Allt kan digitaliseras. För några är det skrämmande, för andra en enorm möjlighet. Men...

läs mer
Klas Hallberg

Klas Hallberg

Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang. Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell.

läs mer